ARCHITECTENHUISKAMER

Editie AHK05

+
"Naked Architecture”
Lezing door Silvia Mertens van Architecten SCULP(IT)
Website:
>> Klik Hier <<

+
Expo “EX .IST"
Expo Post.Traum Collective: Hans Beckers, Lize Verlooy - Maya Wuytack
Uitgebreide info:
>> klik hier <<
Een groep oud-studenten en docenten van de opleiding Architectuur aan de Universiteit Hasselt hebben hun schouders gezet onder het project 'ARCHITECTENHUISKAMER’.
Zij beogen twee tot drie keer per jaar op een bijzondere lokatie in of rond Hasselt een avond te organiseren waar (afstuderende) studenten, docenten, architecten en geïnteresseerden op een spontane manier contacten kunnen leggen, ervaringen kunnen delen, debatteren en discussiëren.

Het concept van 'ARCHITECTENHUISKAMER' is simpel: een gezellige avond met een drankje, hapje en een begeesterend woordje te midden van een aantrekkelijk decor !

Na eerdere edities (AHK01 tot AHK 04) - die achtereenvolgens plaatsvonden op de Gelatinesite, in het tijdelijk Kanaal Paviljoen, in het voormalig Gouvernementsgebouw en in de Oude Gevangenis - is nu editie AHK05 in voorbereiding die zal plaatsvinden op vrijdag 5 februari in Kunstencentrum BELGIE, gehuisvest in voormalige industriële panden in de Burgemeester Bollenstraat N° 54 in Hasselt.

Op het programma staan o.a. een korte lezing, getiteld "Naked Architecture”, verzorgd door Silvia Mertens van Architecten SCULP(IT) en de expo EX .IST van het Post.Traum Collective die integraal te bezichtigen is tijdens de avond (installaties en audio-visuele creaties van Hans Beckers, Lize Verlooy en Maya Wuytack).
De inkom is gratis. Voor deelname gelieve uw aanwezigheid te bevestigen via mail architectenhuiskamer@gmail.com !


Facebook: >> Klik Hier <<
Website: >> Klik Hier <<
Deelname: architectenhuiskamer@gmail.com

Bekijk de foto's (© FOTOGRAFIE Willem Verhaeg) >> Klik Hier <<
DATUM
vr 5 februari 2016

AANVANG
Deuren: 18.00 u.

INKOM:
Gratis - Mail deelname: architectenhuiskamer@gmail.com


 
 
vormingronding1
vormingronding1