+ OPENING EXPO
< EXPONENTIONAL >

MIXED URBAN ARTWORK
by JUNGLE TACTICS

 

 

PREFUSE 73
Scott Herren is een muzikale veelvraat, laat daar geen twijfel over bestaan.
Pastorale postrock verwerkt hij in Savath & Savalas en zijn knip en glitch verslaving kan hij kwijt bij Delarosa & Asora.
Maar het is uiteraard zijn alter-ego
Prefuse 73 dat zijn passie voor hiphop en experiment perfect bij elkaar brengt. Prefuse 73 veroorzaakte al een kleine schokgolf met de eersteling ‘Vocal Studies & Uprock Narratives’ (2001) door raps te verknippen en te verwerken als klankmateriaal in zijn abstracte hiphop wereldje. Dat Prefuse 73 releases in Europa verschijnen bij het uitgesproken elektronicalabel Warp, deed aanvankelijk heel wat wenkbrauwen fronsen maar ‘One Word Extinguisher’, zijn nieuwste Warp release, bevestigt de terechte aandacht voor avontuurlijke hiphop (denk Daedelus, Anti-Pop Consortium, Def Jux... ).
Herren pendelt tegenwoordig tussen Barcelona en Atlanta en tracht op zijn eigen ‘Eastern Developments’ label kansen te creëren voor gelijkgestemde avontuurlijke muzikale en artistieke geesten.

http://www.prefuse73.com/

 

+ OPENING EXPO
< EXPONENTIONAL >
MIXED URBAN ARTWORK by JUNGLE TACTICS

(VZW JUNGLE TACTICS) houdt zich al enkele jaren bezig met alle aspecten van hip-hop en hierbij graffiti in hetbijzonder.
De laatste jaren is er een heuse heropleving aan de gang binnen de graffiti kunst.Vele writers hebben hun weg [ terug ] gevonden naar canvassen, sticker-art, ruimtelijke werken, enz...
De geplande expositie van vzw jungle tactics te Kunstencentrum BELGIE zal als doel hebben om een zo groot mogelijke verscheidenheid te tonen van graffiti en/of graffit geïnspireerde werken van [ graffiti ] kunstenaars uit limburg en omstreken.
deelnemers a-matic strict haste melvin ucon caz duck waf petit knowone zenith lady-v raf thijs e.v.a.

http://www.jungletactics.com/
 
 
  

 
 
 

 

DATUM do 25 september

AANVANG opening expo 20u00, concert Prefuse 73 21u30

INKOM € 7 (leden BELGIE) / € 9
expo loopt tot en met za 18 okt., is te bezichtigen tijdens de openingsuren van BELGIE