[RE]MIXED#3

JUSTIN HARRIS
(UK, Freaks/ MFF /Classic)
+

GEOFFROY
aka
MUGWUMP

(B, Hi-Phen / Suicide / Eskimo)
+
more names & surprises to be confirmed soon!!!

(RE)MIXED staat voor breaks, grooves, hiphop, techno, electro, house, acid, drum'n'bass, minimal & broken beats, idm & indietronics bij, op, door en naast elkaar. De jaren tachtig gekleurd met een 90's vibe en de no-nonsense attitude van het nieuwe millennium. Hokjes denken is definitief out. Tijd voor de ultieme (re)mix!

 

Justin Harris (Freaks, MFF, Classic):

Justin Harris is actief als dj actief sinds 1987 en laat vanaf 1994 een reeks gesmaakte platen op de menigte los in samenwerking met Luke Solomon en onder de namen Robotic Movement, Freesoul (with Diesel) en Oliloqui voor labels als Classic (van Luke Solomon en Derrick Carter), Phono, 20/20 Vision en SSR. Harris werkt ook onder de naam Philippe Maurice maar weet zich vooral te profileren met het duo Freaks (ook weer een samenwerking met Luke Solomon) en het spraakmakende Music For Freaks-label dat zowel rabiate deephouse fans als avontuurlijke elektronicaliefhebbers weet te bekoren. Electroclashtechnohouseetcetera of Busta Rhymes meets Derrick May meets Giorgio Moroder lezen we wel eens, inderdaad Justin Harris laat zich moeilijk klasseren en zo hebben we ze natuurlijk graag voor (re)mixed...

http://www.musicforfreaks.com/

 

Geoffroy aka Mugwump:
(Hi-Phen / Suicide / Eskimo)

Producers en dj’s als Derrick Carter, Stacy Pullen, Carl Craig en Ian Pooley laten geen kans onbenut om Geoffroy te loven en te prijzen. Niet verwonderlijk als we weten dat hij mee de Praagse house- en rave-parties begin de jaren negentig uit de grond stampte, dat hij het mooie weer maakte met onweerstaanbare sets op events als 10 days off, Dour-festival en Beach Rock, dat hij op Ibiza toch wat smaak wist binnen te smokkelen en dat zijn reputatie als Food-resident en als samensteller van de Moving House-compilaties de landsgrenzen vlotjes oversteeg. Geoffroy aka Mugwump stampte inmiddels het Hi-Phen label uit de grond en scoort stevig met Hi-Phen Pile up Volume One: A Crash Course in Dance Sequences... geregeld terug te vinden op de draaitafels van Ewan Pearson, Rob Mello, Jef K en Ivan Smagghe (Black Strobe). Suicide recordings is Geoffroys nieuwste bezigheid, een subdivisie van Eskimo en goed op weg om internationaal brokken te maken... net op tijd op (re)mixed dus.

http://www.hi-phen.com/


 

 
 
 

DATUM: za 17 september

AANVANG 20u00


INKOM € 7 (leden BELGIE) / € 9