[RE]MIXED#3

JUSTIN HARRIS
(UK, Freaks/ MFF /Classic)
+
CRISTIAN VOGEL
(UK-CHL, Novamute/Tresor/Erutufon/Nofuture)
+

GEOFFROY
aka
MUGWUMP

(B, Hi-Phen / Suicide / Eskimo)
+
JAY MAZE
(B, Touch)

+
VJ's: 310k
(powered by cimatics)
(NL)

(RE)MIXED staat voor breaks, grooves, hiphop, techno, electro, house, acid, drum'n'bass, minimal & broken beats, idm & indietronics bij, op, door en naast elkaar. De jaren tachtig gekleurd met een 90's vibe en de no-nonsense attitude van het nieuwe millennium. Hokjes denken is definitief out. Tijd voor de ultieme (re)mix!

 

Justin Harris (Freaks, MFF, Classic):

Justin Harris is actief als dj actief sinds 1987 en laat vanaf 1994 een reeks gesmaakte platen op de menigte los in samenwerking met Luke Solomon en onder de namen Robotic Movement, Freesoul (with Diesel) en Oliloqui voor labels als Classic (van Luke Solomon en Derrick Carter), Phono, 20/20 Vision en SSR. Harris werkt ook onder de naam Philippe Maurice maar weet zich vooral te profileren met het duo Freaks (ook weer een samenwerking met Luke Solomon) en het spraakmakende Music For Freaks-label dat zowel rabiate deephouse fans als avontuurlijke elektronicaliefhebbers weet te bekoren. Electroclashtechnohouseetcetera of Busta Rhymes meets Derrick May meets Giorgio Moroder lezen we wel eens, inderdaad Justin Harris laat zich moeilijk klasseren en zo hebben we ze natuurlijk graag voor (re)mixed...

http://www.musicforfreaks.com/

 

Cristian Vogel (UK/CHL, Novamute /Tresor /Erutufon/Nofuture)

Cristian Vogel, geboren in Chili, getogen in Engeland en residerend in Barcelona, houdt van het muzikale avontuur dat wordt gevoed door zijn technoroots (zie zijn releases voor het Berlijnse Tresor-label) maar evenzeer door zijn open vizier waardoor hij de afgelopen jaren een breed pallet van stijlen kon bespelen. Met Super_Collider (zijn samenwerkingsproject met Jamie Lidell) kreeg soul een elektronische dimensie aangemeten die het grote publiek wist te bekoren, hij zat in de producerszetel bij o.a. Chicks on Speed, remixte nummers van Radiohead, Joey Beltram, Pluramon en Infiniti feat. Juan Atkins en op 'Station 55', de nieuwste release voor het Engelse Novamute, kneedt hij zijn gevoel voor abstractie, beats en melodie tot een verrassend nieuw geheel. Cristian Vogel zet nu, na de grote zomer dance-events (10 days off) en clubdates (Fabric, Londen) zijn tournee verder om live en onverstoord ook op uw heupen te komen werken.

Enkele links:
http://www.no-future.com/ (zijn organisatie)
http://www.mute.com/artists/viewArtistMain.jsp (label novamute)
http://www.tresorberlin.de/ (zijn vroegere label)

 

Geoffroy aka Mugwump:
(Hi-Phen / Suicide / Eskimo)

Producers en dj’s als Derrick Carter, Stacy Pullen, Carl Craig en Ian Pooley laten geen kans onbenut om Geoffroy te loven en te prijzen. Niet verwonderlijk als we weten dat hij mee de Praagse house- en rave-parties begin de jaren negentig uit de grond stampte, dat hij het mooie weer maakte met onweerstaanbare sets op events als 10 days off, Dour-festival en Beach Rock, dat hij op Ibiza toch wat smaak wist binnen te smokkelen en dat zijn reputatie als Food-resident en als samensteller van de Moving House-compilaties de landsgrenzen vlotjes oversteeg. Geoffroy aka Mugwump stampte inmiddels het Hi-Phen label uit de grond en scoort stevig met Hi-Phen Pile up Volume One: A Crash Course in Dance Sequences... geregeld terug te vinden op de draaitafels van Ewan Pearson, Rob Mello, Jef K en Ivan Smagghe (Black Strobe). Suicide recordings is Geoffroys nieuwste bezigheid, een subdivisie van Eskimo en goed op weg om internationaal brokken te maken... net op tijd op (re)mixed dus.

http://www.hi-phen.com/

 

JAY MAZE
(Touch, Factor J, Sphere)

DJ Jay Maze startte in 2000 (aanvankelijk onder de naam B-tek) met een mix van strakke doch melodische techno. Na enkele dj sets in The Zoo en The Eclips, vatte hij het idee op om zelf parties te organiseren onder de noemer Sphere/Contekt. In 2002 werd hij uitgenodigd om de affiche van Enterrock te sieren en in 2003 werd hij co-organisator van het Factor J zomergebeuren tijdens GenkOnStage. Inmiddels deelde hij podia met o.a. Darren Price, D'julz, Kenny Hawkes, Funk'D Void, Level Jay, Raoul, Trish, Stanny Frannsen... In 2004 bracht de naamsverandering voor Jay Maze ook een transformatie in stijl met zich mee. Het resultaat: een explosieve mix van funky Techhouse met electro invloeden. Dit leverde hem tevens een baan op als resident dj bij het Limburgse party-collectief Touch...
http://www.touchparties.be

310k_(powered by cimatics)
http://www.310k.nl
http://www.cimatics.com


 

 
 
 

DATUM: za 17 september

AANVANG 20u00


INKOM € 8 (leden BELGIE) / € 10