AROMA DI AMORE (BE)
ELVIS PEETERS (zang), FRED ANGST (gitaar) en LO VERMEULEN (bas)

> CD-presentatie 'SAMIZDAT' (Onderstoom Records, april 2012) <

+


Afterparty - DJ SET
DIRK DA DAVO
(The Neon Judgement / Neon Electronics)
AROMA DI AMORE
 > CD-presentatie 'SAMIZDAT'

Omdat ze er zin in hebben en het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Omdat de groep nog lang niet is uitgepraat. Over de essentie, in de muziek, in de wereld. Een wereld die hard is en meedogenloos en het individu zowel voortrekt als laat verrekken. De rauwe onverbloemde realiteit, scherp en compromisloos met de maturiteit van heren die weten wat er te koop is. Met de tomeloze energie van een groep die nog niks aan relevantie heeft ingeboet. Dat alles is 'Samizdat'.

Aroma Di Amore was in de jaren 80 een van de meest originele Belgische bands. Ze waren bij de eersten om elektronica te combineren met rock, maar het was vooral de mix van vlijmscherpe, maatschappijkritische Nederlandstalige teksten met onconventionele songstructuren die hen een cultstatus opleverde in binnen- en buitenland. Ze debuteerden op Humo's Rock Rally 1982 en brachten in de daaropvolgende jaren een reeks platen uit die hun weg vonden naar een klein maar loyaal publiek. Live werd en wordt de band geapprecieerd omwille van hun energieke en gedreven optredens.www.aromadiamore.be

www.facebook.com/aroma.di.amore


dadavo


DIRK DA DAVO (The Neon Judgement / Neon Electronics) > Afterparty - DJ-set

Dirk Da Davo, samen met TB Frank het muzikale brein achter 'The Neon Judgement', was ook top-DJ in het legendarische Atelier, een begrip uit het Leuvense nachtleven van de prille jaren 80. Waar de Belgische new/cold wave scene zich rond de dansvloer schaarde en als vorm van contact achteloos kruisende blikken ruimschoots volstonden. Misschien dat enkelingen er op 28 april weer bij zullen zijn. Het V.E.R. dat er destijds events organiseerde als 'Eine Neue Tanzparty', 'It's Lov(n)ely at the Top'... zal alleszins voltallig aanwezig zijn.

www.youtube.com/user/judgementtv


 
 
 

DATUM
za 28 april 2012

AANVANG
20.00 u.

INKOM
VvkTicketmatic: EUR 8 (leden BELGIE) / EUR 10

Kassa: EUR 9 (leden BELGIE) / EUR 11