* Maximum Noisev

* E-Male

* Mr. Wiseman

* Bafana DJs

* Mastiff & Krisis

* 2 Much Noize

* Underground Conspiracy

* Melophobia

* DJ Funky S

* Raving George

KUNSTBENDEXI
PARTY + DJ-CONTEST FINALE

Het immer aangename Hasselt, het Scandinavië der Belgen, waar mensen blond, welgesteld en vriendelijk zijn, wordt eens goed op zijn kop gezet. Met op zaterdagavond een moddervette party in Kunstencentrum BELGIE met de dj-contest en als neus in de taart een dj-set van local heroin Zohra. Jawel, dé Zohra.?Op zondag is er de ‘grote finale’ in cultuurcentrum Hasselt.

200 finalisten uit 10 voorrondes en 10 verschillende artistieke disciplines. Allen strijden ze om de wildcards en eeuwige kunstroem. Allen worden ze eens stevig onder de loupe genomen door niet minder dan 50 deskundige juryleden, waaronder enkele smakelijke BV’s zoals Frère Deluxe (StuBru) en Luc Carpentier (organisator Laundry Day).?Specials op de finale zijn de Naaiatelier Party, randanimatie door de collega’s van Kunstbende Nederland en de Kunstbendekameraden uit het koude Noorwegen en Radio Villa Basta met de visuele radio ‘Villala’ (Viva FM).

Kunstbende is een wedstrijd in kunst voor jongeren tussen 13 en 19 jaar die al 11 jaar bestaat. Veel bekende artiesten komen voort uit de kweekvijver van Kunstbende. Brahim, Steak Number 8, Balthazar en Hannelore Bedert namen ooit deel aan de wedstrijd en gooiden toen al hoge ogen.

Neem snel een kijk op www.kunstbende.be voor meer info over de gegeerde Party , Finale en Crazy Weekend tickets. Snel zijn is de boodschap!

PRAKTISCH

Kunstbende XI dj-contest + party | kc BELGIE - Burgemeester Bollenstraat 54 - 3500 Hasselt
DATUM: za 8 mei
AANVANG: 20.00 u.
VVK & KASSA: EUR 5 - reserveren mogelijk via info@kunstbende.be

Kunstbende XI finale | CC Hasselt – Kunstlaan 5 – 3500 Hasselt
DATUM: zo 9 mei
DEUREN: 13.00 u. - AANVANG: 14.00 u.
VVK en kassa: EUR 5 - tickets via CC Hasselt – www.ccha.be – 011/22 99 33

Kunstbende XI Crazy weekend ticket
Toegangsticket Kunstbende XI party, artistieke overnachting en late nite movie, ontbijtconcert én toegangsticket voor de kunstenbende XI finale
VVK: 20 euro - reserveren verplicht! via info@kunstbende.be (het aantal plaatsen is beperkt)

www.villanella.be - www.kunstbende.be