(RE)MIXED is aan zijn zesde (!) editie toe. Dj's Sensu en Jules X bewezen hun kunnen al op voorgaande edities en trekken alle registers open met een mix van breaks en grooves op, door en naast elkaar. Tijdens de eclectische party-sets van dj's Hecken Klasher en Bear worden zelfs vergeten klassiekers onder het stof vandaan gehaald, wat keer op keer resulteert in ecstatische dansvloertaferelen.

Speciaal voor de jonge feestvierders start de avond reeds om 20u met een aangepaste inkomprijs van 6 euro (tot 22u!). Om op originele wijze te kickstarten deden we ditmaal beroep op het dj-geweld binnen het jongerencollectief Kaboekie. Een hele batterij jonge dj's geven hun interpretatie van dansbare (re)mixed. Party on !

DJ SENSU - DJ MCK - DJ MIKSTA (B, Plain, Meakusma, Manna,...) 

Van Minimal naar Dub, van Grime naar Electronica en terug, Sensu draait al zo'n zes jaar minimalistisch eclectisch. Ondertussen deelde met een heleboel grote namen, zoals Michael Mayer, Steve Bug, Luciano, Paul St. Hilaire (van Rhythm & Sound)...

LINKS:
http://djsensu.blogspot.com/
http://www.myspace.com/djsensu


DJ JULES X (B, Dominion, Shadowboxing,...) 

Jules X had al een stevige dj-microbe te pakken nog voor het nieuwe millennium goed en wel openbrak. Tijdens de gekende Dominion- en Shawowboxing-parties of tijdens feesten in clubs als The Culture Club, Recyclart, Wax club, The Zoo, Silo e.a.. deden de vloervullende dj-sets van Jules X smaken naar meer.

Op 9 februari 2008 zal Jules X in kc BELGIE de kaart van old school hiphop, electrofunk en onversneden hip house trekken in het kielzog van een nu al memorabel live concert van Bomb The Bass.

LINKS: http://www.julesx.be


DJ HECKEN KLASHER & DJ BEAR (B) 

Zoals hun namen doen vermoeden zetten deze 2 gasten uit Munster hun klauwen op jullie trommelvliezen en clashen erop los.  Ze brengen een mix van electro-trash-italo-disco en andere block rockin’ beats, alles kan alles mag! Don’t expect a beat-mixing juke box!


DJ KRISBEE vs DJ STINOS - DJ PSYTON - DJ's DA BOB - PJ PJOTR - TJ TONY

Het Kaboekie-dj-collectief staat garant voor een veelheid van stijlen: van rock tot house over pop naar dance en weer terug. Jong geweld achter de draaitafels! Da Bob, Pj Pjotr en TJ Tony showen zelfs hun vocale kunnen.

Kris en Stijn, aka Krisbee & Stinos, serveren nostalgie in de vorm van snoeiharde drum 'n' bass afgewisseld met rake techno-mixes. De ideale opwarmer voor wat nog gaat komen...

...en dat is Tom aka DJ Psyton. De Kaboekie resident-dj surft over de geluidsgolven met een snelheid van 125 en 145 BMP. Progressieve psytrance, electro en een handvol houseklassiekers behoren tot zijn arsenaal.

LINK theatercollectief kaboekie: http://www.kaboekie.be

 

+ C H I L L   O U T

In de chill-out kan men op adem komen op de zalvende tonen van o.a. dj's Fron en Ohmbient en dit gecombineerd met diverse visuals en screenings.

 

T I M E T A B L E >31/12/07
AANVANG 20u00 !!!

MAINSTAGE CAFE

20u00 - 21u30 DJ's Da Bob, PJ Pjotr, TJ Tony (Kaboekie collectief)
21u30 - 23u00 DJ Krisbee vs DJ Stinos
23u00 - 00u30 DJ Psyton
00u30 - 02u00 DJ Jules X
02u00 - 03u30 DJ Hecken Clasher & DJ Bear
03u30 - 06u30 DJ's Sensu, MCK, Miksta (Plain, Manna, Meakusma...)


CHILL OUT - ZWARTE ZAAL

0u30 - 06u00

dj's Ohmbient, Fron, Felix + screenings, visual surprises...

 

RESERVEREN IS AANBEVOLEN !

Reserveren kan per e-mail via belgie@skynet.be of telefoon
011/22.41.61, met vermelding van naam, adres en het aantal tickets. Indien er gereserveerd wordt voor meerdere personen, gelieve dan alle namen en adressen door te mailen/bellen en aan te geven of iemand LID is van kunstencentrum BELGIE.

Betalen gebeurt de avond zelf aan de inkomkassa. Toegangsprijs is 8EUR (leden BELGIE), 10EUR (niet leden).

Bezoekers die toekomen VOOR 22u betalen slechts 6EUR !!!