(RE)MIXED # 8
NEW YEARS EVE PARTY !


NEON STAK
(BE) - TRAUMETIK (BE) - MISS POLSKA (BE)
BOOTY CARRELL
(DE, B-MUSIC/) - ANTiDiSCOBAR (BE)

+


SCREENINGS - CHILL ROOM - LOUNGE DJ'sMet inmiddels acht succesvolle edities op de teller, is (RE)MIXED uitgegroeid tot een vaste party-waarde op oudejaarsavond. Voor al wie het net even anders wil ! Aanstekelijke breaks, grooves, hiphop, techno, electro, house, acid, dub step, minimalen broken beats, idm en indietronics: op, door en naast elkaar... Het uitgangspunt van (RE)MIXED blijft ongewijzigd !

   NEON STAK   TRAUMETIK MISS  POLSKA BOOTY CARRELL ANTiDiSCOBAR


(RE)MIXED duikt de nacht in met een knaller van een party om 2012 gepast in te luiden. Met de gedreven resident dj’s NEON STAK en ANTiDiSCOBAR wordt het feest gepast op gang getrokken en afgesloten, snedige dub step en drum'n'bass vibes komen van het jonge duo TRAUMETIK, ass punk, hardcore, fidgithouse, wobble, electro en heavy bass trash is de niet mis te verstane boodschap die MISS POLSKA via haar decks verspreidt en BOOTY CARRELL laat zijn Golden Pudel Club in Hamburg en zijn mates van Finder Keepers in Manchester in de steek om u te laten stuiteren op Anatolische psych, Miami Bass, Congotronics en onweerstaanbare beats waarvan u het bestaan zelfs niet kon vermoeden. Aangevuld met verrassende visuals, een broeierige partysfeer en een heuse chill out room, swingt u vlotjes het nieuwe jaar tegemoet.

Check regelmatig deze pagina voor updates en timing. Vroege vogels die zich aan de kassa melden (met of zonder onine ticket) kunnen tussen 22.00 u. en 23.00 u. een 2de persoon gratis mee binnenbrengen. Tijdig tickets kopen op onderstaande link is de boodschap... Party On !                                                      


 
 
 

DATUM
za 31 december 2011

AANVANG
deuren
22.00 u.

INKOM
Vvk Ticketmatic: EUR 8 (leden BELGIE) / EUR 10
Kassa: EUR 10 (leden BELGIE) / EUR 12

ACTIE
tussen 22.00 u. en 23.00 u. : 2-de persoon gratis !
(aan de kassa of met een online Vvk-ticket)