At Home With SOPHIA...
Robin Proper - Sheppard (US, solo akoestisch)

‘At home with Sophia’ is een intieme, solo akoestische avond met zanger-gitarist Robin Proper-Sheppard, frontman van Sophia en voormalig groepslid van het legendarische 'The God Machine'.

Sophia was aanvankelijk een vijfkoppige band die de eerste, erg bejubelde albums Fixed Water (1996) en Infinite Circle (1988) vooral ook live tot hun recht lieten komen. Proper-Sheppard liet Sophia echter langzaam maar zeker uitgroeien tot een gezelschap van tien klassemuzikanten die de uitstraling op het podium van popparels als People Are Like Seasons (2004), Technology Won't Save Us (2007) en There Are No Goodbyes (2009) op een unieke manier wisten te verzekeren.

Na 15 jaar intensief touren met deze band wordt At home with Sophia nu een nieuwe uitdaging. Robin Proper-Sheppards introverte songs - gekenmerkt door tristesse en weemoed - zullen tijdens deze tour solo en akoestisch worden gebracht. In een aangepaste huiselijke en intieme setting zal dit ongetwijfeld een zeer bijzondere ervaring worden, waarbij de fragiliteit en de emotionaliteit van het Sophiarepertoire volledig tot zijn recht zal komen.

Met At Home With Sophia verhuist Robin Proper-Sheppard van de grote, anonieme concertpodia naar de privacy van de huiskamer. De plaatsen zijn beperkt, reserveer dus snel om erbij te zijn en hou alvast uw verzoeknummers klaar !

http://www.sophiamusic.net/

http://www.myspace.com/thesophiacollective

 

 
 
 

DATUM :wo 5 mei

AANVANG: 20.00 u.

INKOM: EUR 7 (leden BELGIE) / EUR 9

RESERVATIE GEWENST: belgie@skynet.be of 011/22 41 61