THE TRIFFIDS - AFTERSHOW
EXCLUSIEF CLUB - event @ kc BELGIE


live acts & surprises :
MELANIE OXLEY & CHRIS ABRAHAMS
THE NEARLY BROTHERS
(Martyn Casey, Mick Harvey, Mark Snarski, Mark Dawson...)
THE BLACKEYED SUSANS
THE TRIFFIDS

Door de massale belangstelling voor 'A Secret In The Shape Of A Song’ - het grote Triffids-event op vr 16 en za 17 april in Open Circuit Pand ‘Koloniale Waren’ - hebben de leden van The Triffids en hun muzikale gasten besloten om op zondag 18 april het Belgisch luik van hun doortocht af te sluiten met een exclusieve aftershow in kunstencentrum BELGIE.

Chris Abrahams van The Necks en singer-songwriter Melanie Oxley hebben samen al vijf albums op het actief en laten zich op het podium volledig gaan in de donkere speelsheid van hun irrationele pop. The Nearly Brothers verenigt bloedbroeders Mick Harvey, Martyn Casey, Mark Snarski en Mark Dawson. Mooi, meeslepend, melancholisch en markant zijn woorden die niet misstaan bij ‘Stung’, de gloednieuwe plaat die deze heren graag live vertalen op het podium. Staan de The Blackeyed Susans daags voordien nog volledig ten dienste van ‘A Secret In The Shape Of A Song’, dan laten ze u op zondag verder kennis maken met hun bijzondere songcatalogus. The Triffids met Mick Harvey in de rangen, sluiten graag af met een korte, gebalde set, als gepast afscheid.

Wij op onze beurt sluiten verrassingen en programmawendingen echter niet uit... maar adviseren graag om tijdig te reserveren via belgie@skynet.be of +32-11-22 41 61
de plaatsen zijn beperkt!
Concertgangers (tickethouders) op 16 of 17 april kunnen reserveren voor dit extra club-event aan het bijzondere tarief van 8 euro !

THE TRIFFIDS - AFTERSHOW

DATUM: zondag 18 april
LOCATIE: Kunstencentrum BELGIE, Burgemeester Bollenstraat 54, Hasselt
DEUREN: 19.00 u.
AANVANG: 20.00 u.
INKOM: EUR 10 (leden BELGIE) / EUR 12
EUR 8 : CONCERTGANGERS / TICKETHOUDERS van 16 of 17 april !
RESERVEREN AANGEWEZEN : belgie@skynet.be of +32-11-22 41 61

BEPERKT AANTAL PLAATSEN !

 

 

 
 
 

DATUM: zo 18 april

DEUREN: 19.00 u.
AANVANG: 20.00 u

INKOM: EUR 10 (leden BELGIE) / EUR 12

EUR 8 : CONCERTGANGERS, TICKETHOUDERS van 16 of 17 april !


RESERVATIE GEWENST: belgie@skynet.be of 011/22 41 61