Bezoek de Facebook pagina van De Elf:
http://www.facebook.com/event.php?eid=37374233391&ref=ts

De Limburgse kunstenaars Marcel Hoeben, Ignaas Vanhulst en Ick Reuvis richten in een vorige eeuw het ontwerperscollectief DE ELF op, vooral naar aanleiding van gemeenschappelijke gekte.  
Het getal van de gekken bleef ver volgens een rode draad doorheen hun relatie: lang voordat de deksels van de potten gelicht werden, lag dit trio aan de basis van HET POTMODERNISME IN BELGIE ('90).  
...en de scherven bleven nog jaren naknarsen. En sampling werd net gemeengoed in muziekmiddens, toen de DE ELF en hun vrienden in '99 met HET SAMPLISME IN BELGIE aantoonden dat dit eigenlijk niks nieuws was, of juist wel... naast een overzicht van 11 jaar DE ELF tevens een expo van verwante samplers.

Het leek lange tijd stil rond DE ELF maar de drie hielden zich ondertussen naast hun individueel werk onledig in allerlei andere projecten en samenwerkingsverbanden (het LABO, ARTISIT, GROW INGUP, b-ALLROOM,)... Eerder dit jaar verzorgde DE ELF  nog de vormgeving van de tentoonstelling rond fotograaf Johnny Harsch in het CC van Genk.  

Op de vooravond van 2009 komt DE ELF opnieuw potten breken in BELGIE.
Op vraag van kunstencentrum BELGIE maken zij voor de komende feestdagen een installatie in situ...
zij gaan op zoek naar hun roots en maken nieuw (en klassiek) werk op maat van de feestdagen:
DE ELF presents: THE ThREE
...ze zijn zelf benieuwd.

 

 
 
 

DATUM: vernissage vr 12 december

AANVANG: 20.00 u.

INKOM: GRATIS!
De expo loopt tot en met 10/1/2009 tijdens de openings uren van kc BELGIE.