HAND-MADE IN BELGIUM
With Love
EXCLUSIEVE MARKT - DERDE EDITIE
LOCATIE: Open Circuit - Pand 'Koloniale Waren', Koningin Astridlaan 85, Hasselt


© Nathalie Dolmans

Met een welverdiende drieduizend bezoekers, u leest het goed, barstte de tweede editie van Handmade in Belgium with Love letterlijk uit zijn voegen. De authentieke ruimtes van het beschermde Open Circuit Pand ‘Koloniale Waren’ bleken de perfecte gastheer voor de meer dan vijftig creatieve standhouders. Maar het kan nog beter natuurlijk. Om de grote instroom van kijklustigen, participanten en enthousiastelingen beter te spreiden kan men op 28 augustus 2011, tijdens de derde editie van deze creatieve dagmarkt, al terecht in het Pand vanaf 10.00 u. ’s ochtends tot 18.00 u. in de vooravond. Daarnaast zullen er een aantal extra locaties rond het pand een verdere spreiding in de hand werken.

Hand-made In Belgium’ is een eigenzinnige groep Belgische ontwerpers die via een creatieve markt de aandacht wil vestigen op jong talent dat grafisch ontwerp, fotografie, handgemaakte kleding, accessoires, interieur en design hoog in het vaandel draagt. Samen gaan ze aan de slag om de bijzondere ruimtes van het Open Circuit Pand ‘Koloniale Waren’ op een verrassende manier in te kleden en het concept markt naar een ander niveau te tillen. Aangevuld met creatieve workshops, kinderanimatie, muziek en diverse stands voor wie zelf aan de slag wil gaan, belooft deze derde edite van Handmade in Belgium With Love een perfecte start te worden voor een nieuw cultureel seizoen.

Een eerste greep uit de goed vijftig te ontdekken standhouders: Aaitski!, Beerinblik, Col Claudine, Hilde Groven, C’est qoui de la vie?, Hummingbird& Bumblebee, Le Petit Crochet, Karolien Verstraeten, Lotte Leyssens, Queen Nefertete, Zilque, Sylvie dans le bois, Something Strange, TantAn, VA-TOUT, Louie, Lobogato, ZUS, ...

> Alle info, deelnemers, weblinks... : http://www.handmade-in-belgium.com !

  
 
 

DATUM:
ZO 28 augustus 2011

INKOM:
Gratis!

DEUREN:
10.00 u. tot
18.00 u.

VRIJE PARKING: tegenover het pand, tussen station en Vlaams Huis

LOCATIE:
Open Circuit - Pand 'Koloniale Waren', Koningin Astridlaan 85, Hasselt