Deelnemers: Martijn Cox, Tom Lambeens, Kristof Leenders, Marlies Martens, Marlies Renson, Mireille Schiffelers, Tineke Van Hemeldonck, Lies Verschraegen, Kristien Czubin, Erlinde Geens, Begga Martens, Karl Philips, An Roovers, Wim Van Der Celen, Tom Vanuytrecht, Els Deceuster

De tentoonstelling ‘TEKEN08’ bestaat uit onderzoeken van studenten uit de masteropleiding Beeldende Kunst aan de Provinciale Hogeschool Limburg te Hasselt. In deze onderzoeken met betrekking tot het medium ‘tekenen’ worden inhoud en uitvoering aan elkaar getoetst, om een eensluitend resultaat te bekomen.

De tentoonstelling omvat hierdoor een waaier van persoonlijke benaderingen tot het medium, gaande van de potloodtekening tot de animatiefilm. De resultaten zijn gevorderde oefeningen in visualiseren, het denken in beelden, waarbij tekenen als autonome of toegepaste vorm wordt aangewend.


 
 
 

DATA: Vernissage vr 11 april (vernissage)

AANVANG:
20u00

INKOM:
GRATIS!

De expo loopt tot en met za 19 april en is toegankelijk tijdens de openingsuren van kunstencentrum BELGIE (vr & za vanaf 19h00). Opgelet voor parallelle activiteiten met inkom!