SIGUR RÓS - INNI
the definitive live experience

Exclusieve premièrereeks voor België !

Sigur Rós
' verrast met INNI, een gloednieuwe en verbluffende 75 minuten durende concertfilm van de laatste show in 2008 voor hun break van 'onbepaalde' duur. Het is de tweede live film van de band, na het grote succes van Heima in 2007. INNI focust zich volledig op bijzondere, bijna monochromatische concertbeelden. Dit uiterst intiem, bijna claustrofobisch beeld van het concert, brengt je dichter bij de band dan je ooit voor mogelijk hield.

INNI werd geregisseerd door Vincent Morisset die we kennen van o.a. Miroir Noir van Arcade Fire. Morisset versterkt de sfeer van de film door het originele digitale materiaal op 16mm film over te zetten, en dat dan weer digitaal te filmen door verschillende lenzen en gevonden voorwerpen. Het maakt van INNI een bijzondere audiovisuele ervaring en geeft een brede kijk op de bron, evolutie, originaliteit en invloed van deze belangrijke band.

Op verzoek van Sigur Rós en de fans, wordt INNI vertoont op bijzondere locaties met mutliple screenings in een concertopstelling. Kunstencentrum BELGIE is dan ook meer dan vereerd om deze nieuwe Sigur Rós ervaring exlusief voor België te kunnen presenteren.

http://www.sigur-ros.co.uk 

 

vrijdag 18 november                                                zaterdag 19 november

                      

 

 
 
 

DATUM:
vr 18 & za 19 november 2011

AANVANG:

20.00 uur

INKOM:
vvk Ticketmatic : EUR 4 (Leden BELGIE) / EUR 6
Kassa : EUR 5 Leden BELGIE / EUR 7

EXTRA:
Op 16 en 17 november 2011 : schoolvoorstellingen op aanvraag. Info > belgie@skynet.be