PREMIERE !

CREW

Schrijver, producer, regisseur / Stefan Motmans
Production manager / Evy Schoubben
Licht en camera / Luc Borgers
Muziek / Robin Aerts
Make-up / Sarah Brepoels

CAST

Olivia / Wanne Vos
Evy / Tanja De Middelaer
Eveline Carpenter / Femke Vandormael
Cementery Man / Chris Bradberry
The Eye Collector / Sarah Brepoels
Doctor, bargirl, mother / Evy Schoubben
Homeless man / Stefan Motmans
Halloween demon / Etienne Boonen

Olivia (Wanne Vos) belandt na een auto-ongeluk in een coma. Negen jaar later ontwaakt ze, haar geheugen zo goed als kwijt. Met de hulp van Evy (Tanja De Middelaer), een andere verloren ziel met wie ze bevriend raakt in een bar, gaat ze op zoek naar haar verloren herinneringen. Maar niet alles is wat het lijkt. Hoe dieper ze graven, hoe verontrustendender de waarheid als blijkt dat ze samen een geschiedenis delen. Hun zoektocht ontaardt stilaan in een nachtmerrie.

Met een knipoog naar de hedendaagse Japanse griezelfilms en vlagen van Park Chan Wooks ‘Old Boy’ (kc BELGIE, 2005), Takeshi Miike’s ‘Audition’ (kc BELGIE, 2002) en Brad Andersons ‘The Machinist’ -inclusief het verrassend einde- laat het ‘Bloody Dungeon’-productieteam (Evy Schoubben en Stefan Motmans), de psycho-horror-thriller ‘The Walls Have Eyes’ op ons los.

Al sinds jonge leeftijd kanaliseert de Limburgse regisseur Stefan Motmans zijn obsessie voor horror- en cultfilms door het maken van kortfilms. Een vermelding van een van zijn kortfilms in het cultfilmnaslagwerk ‘The Gore Compendium’ en een praktijkgerichte filmopleiding van 2 jaar bleken de perfecte trigger om een eerste langspeelfilm te maken. Een uitgebreid team van vrijwilligers, een zeer klein budget en enorm veel passie leverden 18 maanden later ruim 9 uur film op. Daaruit werd ‘The Walls Have Eyes’ gedistilleerd, een psycho-horror-thriller die al snel de aandacht trok van het Nederlandse horror- en cultzine‘Schokkend Nieuws’ en het Radio 1-programma ‘Stories’.

www.bloodydungeon.be

19.30 u. PRIVE-VERTONING
20.30 u. PUBLIEKE VERTONING

 
 
 
DATUM: za 13 juni

AANVANG:

20.30 uur
PREMIERE

INKOM:
EUR 2 (leden BELGIE) / EUR 3

RESERVATIE GEWENST ! via belgie@skynet.be of tel. 011/22 41 61