Ontroerend Goed is David Bauwens, Alexander Devriendt, Joeri Smet, Sophie De Somere & Wim Vandewalle
Met de medewerking van Aurélie Lannoy en Nicolaas Leten
Fotografie: Virginie Schreyen
Vormgeving: Bas Rogiers
Productie : Kunstencentrum BELGIE, Vooruit Gent en het Zweedse theater-en muziekhuis Inkonst te Malmö (www.inkonst.com)


U komt met zes binnen in deze performance, en toch voelt u zich uitgekozen. 
We weten niets over u, maar, wees gerust, u hoeft ons niets te vertellen. 
Het is verbazingwekkend hoeveel u zegt zonder te praten. 
We dachten, niemand laat graag in zijn persoonlijke zaken snuisteren, daarom blijft het onder ons. 
Leun rustig achterover en ontspan, wij praten wel voor u. 

INTERN is een individuele performance voor 6 toeschouwers en 5 performers. 

In augustus 2007 werd Ontroerend Goed met 'The Smile Of Your Face' (kunstencentrum BELGIE 2004) uit meer dan 2000 acts bekroond met twee hoofdprijzen op het prestigieuze festival van Edinburgh  ! De Fringe First Award voor 'innovative and outstanding new writing' en de Total Theatre Award for Experimentation voor de beste experimentele fysieke performance. Alstublieft ! 

Ontroerend Goed is een theaterperformancegroep die in zijn eigen creaties een mix maakt van performance elementen en theatrale middelen. Het doel is om samen met het publiek de kracht van het theater te herontdekken. Of zeg maar: de betekenis en de klassieke context van het theater overhoop te gooien. De individuele hier-en-nu ervaring staat voorop. De realiteit van het theater wordt nooit ontkend, ligt zelfs vaak aan de basis van hun voorstellingen, maar andere essentiële ingrediënten als humor (donker, absurd, banaal), verbeelding en reflectie primeren. Zowel de theaterkenner als de leek zullen bevangen worden door het plezier en de goesting van spelers en makers. Na ‘The Smile Off Your Face’ (kc BELGIE, 2004), ‘Perrotti’s Parrots’ (Open Circuit: Mangod, kc BELGIE 2005), Killusion (kc BELGIE 2005), Keys (kc BELGIE 2006) en ‘Hard to Get’ (kc BELGIE 2007) ondersteunt Kunstencentrum BELGIE nu ‘Intern’: een gloednieuwe voorstelling waarmee Ontroerend Goed de grenzen van het gelauwerde 'The Smile Of Your Face' opnieuw verlegd.


http://www.ontroerendgoed.be/

 

   
   
 
 
 

DATA: vrijdag 14 september (première !) en zaterdag 15 september

DUUR : ca 20 minuten per persoon (als u dat haalt)

AANVANG: uurregelingen vanaf 19u tot 23u (om het half uur), aanvangsuur wordt voorgesteld of overlegd bij de reservatie. 

INKOM:
EUR 7 (leden BELGIE) / EUR 9

RESERVATIE AANBEVOLEN!