Brecht Hermans
Kc BELGIE > OPEN CIRCUIT connected


                                                            


switchback
                                                                                                                                               


Brecht Hermans was in 2016 nog te gast in Kunstencentrum BELGIE voor de première van zijn voorstelling SHARED/FOLDER, een talk show rondom de performances i Play, i Fuck en i Facebook. Escapades over het delen van intimiteit in het openbaar. Zijn partner in crime Karina Beumer maakte onderstaande aftermovie.

Onder OPEN CIRCUIT CONNECTED volgde Kc BELGIE in 2017 het onderzoek en een aantal verrassende presentaties van Brecht Hermans rond DE KARAMAZOVS. Meer info en een clip over het Amsterdamse Fringe Festival verderop. Een selectief overzicht 2017 hier gebundeld.

In 2018 werkt Brecht in Rotterdam aan Zelfportretten van het Oude Westen: samen met kunstenaar Hans Bossmann trekt hij in juni 2018 door de wijk Het Oude Westen om met bewoners en bezoekers te tekenen op meubels en verhalen over de wijk te verzamelen. Op 5’20 in deze clip Brecht Hermans aan het woord over Zelfportretten van het Oude Westen :Dichter bij huis zal Brecht deze zomer meespelen in het circusdorp Carnivale van Ell Circo D'Ell Fuego dat onder meer op Theater Op De Markt zal te zien zijn.
Meer info binnenkort op www.theateropdemarkt.be.

Video links:

shared/folder @ Kunstencentrum BELGIE : >> Klik Hier <<
de karamazovs: >> Klik Hier <<

Volg Brecht:

Website Brecht Hermans: >> Klik Hier <<
Facebook Brecht Hermans: >> Klik Hier <<