OP VERPLAATSING !


Een huis, een thuis. De meest vertrouwde plek waar aan de grootste basisbehoeften wordt voldaan: Er wordt gegeten, gedronken, geslapen, liefde en veiligheid gezocht. Er wordt gewoond. Er wordt geleefd. 

Piepshow zoomt rechtstreeks in op de eenvoud en de complexiteit van het bedrijf dat ‘huishouden’ heet. De toeschouwer wordt meegenomen op een parcours door de woning en de tuin, waar twee performers een ander licht werpen op de dagelijkse, vanzelfsprekende realiteit van het (samen)leven in en rondom een huis. Piepshow gaat over kijken en bekeken worden, perceptie, voyeurisme, samenleven en eenzaamheid, afstand en nabijheid.

Tom Struyf (Duffel, 1983) studeerde in juni 2007 af aan de acteursopleiding van de Toneelacademie Maastricht. Hij speelde eerder oa in voorstellingen bij fABULEUS (Leuven), Laika en HETPALEIS (Antwerpen). Dit seizoen is hij o.a. te zien in Haast of de Kokadrielje bij Theater Artemis (’s Hertogenbosch) en in het tweeluik Oorlog en Vrede bij het Onafhankelijk Toneel (Rotterdam).

Pieter Van den Bosch (Schoten, 1983) is derdejaars student aan de performance opleiding van de Toneelacademie Maastricht. Daar maakte hij reeds performances onder leiding van oa Peter Missotten (De Filmfabriek) en videokunstenaars Helena Muskens en Quirine Racké, en was hij te zien in eigen solowerk zoals (One day) I want a beach with a view on the sea en Me and my pig. Vorig jaar richtte hij samen met vier andere studenten van de toneelschool het performance-collectief Kamp Kalf op, waarmee hij de voorstelling Kil maakte
www.kampkalf.uxl.nl

DATUM: za 10 november
AANVANG: 20.30u, max 20 toeschouwers  
LOCATIE: Herwig & Wim, Notelarestraat 49, 3830 Wellen
INKOM: EUR 7 (leden BELGIE) / EUR 8 
RESERVATIE: verplicht via:
heg@hegproductions.be

DATA : za 17 en zo 18 november
AANVANG: 20.30u, max 20 toeschouwers per voorstelling 
LOCATIE: BOOT - Chambres b’Hôtes ‘Le Fabuleux Destin’, Kempische Kaai 68, 3500 Hasselt 
INKOM: EUR 7 (leden BELGIE) / EUR 8
RESERVATIE:
verplicht via:
info@chambresbhotes.be

De voorstellingen zijn spijtig genoeg niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers !
I.s.m. het cultuurcentrum van Berchem, volledige speellijst : www.ccbe.be