DE DOOD

door
TIBALDUS EN ANDERE HOEREN


 

                                                                                                                                     

Van en met: Simon De Winne, Siet Raeymaekers, Lotta Rossel, Timeau De Keyser, Piet Van Heddeghem,   Hans Mortelmans
Techniek:
Simon Neels
foto, film, grafische vormgeving:
Pieter Dumoulin
Productie:
Kc De Werf en Tibaldus en andere hoeren
Met de steun van:
CAMPO, Kunstenwerkplaats De Pianofabriek, Tinnenpot

 

TIBALDUS EN ANDERE HOEREN

Tibaldus en andere hoeren is het gezelschap van Simon De Winne, Timeau De Keyser en Hans Mortelmans. Eerder maakte het gezelschap al de voorstellingen: Paard : een musical, Paard : een opera, Omtrent Othello, Maart 2012 (wanneer de paarden sterven), 4 : 3 en Persona, 2013.

Het collectief Tibaldus en andere hoeren bestaat uit drie geheel verschillende en toch gelijkgestemde individuen, paarden en vele anderen die elkaar ontmoeten, bevragen en geruststellen.

Het gezelschap werd opgericht in 2009 door Timeau De Keyser, Hans Mortelmans en Simon De Winne. Ze ontmoetten elkaar in de dramaopleiding van het KASK, maken sinds hun tweede opleidingsjaar samen voorstellingen en bepalen de koers van het gezelschap. Onder de naam Tibaldus en andere hoeren werken zij samen met tal van verschillende kunstenaars uit verschillende diciplines.

Voor deze voorstelling nodigen Simon De Winne, Hans Mortelmans en Timeau De Keyser een aantal mensen uit in de repetitieruimte. Een kindje, een danseres en de vader van één van hun vrienden. Samen acteren ze als danseressen fragmenten uit toneelstukken van de heer Willem Shakespeare. Ze bedenken scènes als kindjes. En dansen als acteurs. Het gaat over de dood, maar pin u daar vooral niet op vast.

Lees de recensie uit het NIEUWSBLAD.BE > KLIK HIER
Lees de recensie uit FOCUS KNACK > KLIK HIER


http://tibaldus.be/dedoodNL.html


 


 
 
 

DATUM:
vr 10 oktober 2014

AANVANG:

20.00u.


INKOM: VVK Ticketmatic: €8 (leden BELGIE)
/ €10
Kassa: € 9 (leden BELGIE) / €11