TINA AMEEL
        IN 'T GELUK - EEN SPEEDDATE (Try-out)

Concept en creatie: Tina Ameel
Spel: Tina Ameel, Ine Van Baelen, Tine Verhaert, Robbert Vervloet
Dramaturgie: Esther Severi
Coaching regie: Peter Boelens
Coaching scenario: Bart Meuleman
Productie: Rataplan
Met de steun van: Stad Antwerpen, District Borgerhout Met dank aan CC Berchem
                                wp Zimmer, Oude Badhuis

 

                                                                                                                                             © Tom Jespers

U gelooft dat u meer in uw mars heeft, u zou meer vrijheid willen om uzelf ten volle te ontplooien? Andrea kan u helpen. Of u bent net moe van het streven, u voelt zich slaaf van uw eigen verlangens en twijfels. Dan is er Moniek om u te leren om los te laten. Uw sterkste emoties en uw meest intieme drijfveren: u wil ze botvieren noch opgeven, u wil ze begrijpen. Veerle brengt u in contact met uw diepste zelf. Wat u mist is niet zelfkennis, het is authenticiteit. U wil meer moed om af te gaan op uw gevoel, u wil eerlijker kunnen zijn over wat u denkt en wilt. Maxim is your man.

'In 't Geluk' is een speeddate om kennis te maken met een persoonlijke lifecoach. Vier kandidaat-lifecoaches hebben elk tien minuten de tijd om u te overtuigen dat hún strategie voor het geluk de beste is.


Over 'In 't Geluk – een speeddate'


Het project 'In 't Geluk' van Tina Ameel begon in september 2011 als een onderzoek naar geluk. Haar vertrekpunt is dubbel: wat is geluk, welke zaken maken dit mogelijk, maar ook: wat is lijden, waardoor wordt geluk verhinderd? Ze wil het enerzijds hebben over onze individuele verantwoordelijkheid om ons eigen geluk waar te maken, anderzijds kijkt zij naar de invloed van de maatschappelijke en culturele context op ons geluk. Ameel verwerkt dus persoonlijke ervaringen en bespiegelingen, en tegelijkertijd gaat zij op zoek naar inzichten die het niveau van het individu overstijgen.

Tina Ameel is schrijfster, dramaturg en theatermaker. Zij studeerde Theaterwetenschappen aan de Universiteit Antwerpen en Germaanse Talen aan de KUL. Seizoen 2011-2012 werkte zij als auteur, dramaturg en actrice mee aan het project 'X / Een oefening in verdwijnen' van Peter Aers, Tijs Ceulemans en Leentje Vandenbussche. Als dramaturg was zij eerder o.a. geëngageerd binnen het project 'Around the Table' (STUK 2012), en de performance 'O' van Leentje Vandenbussche (Fresh festival BUDA 2010). Met het theatercollectief Zieduif! haalde ze in 2010 in Kc BELGIE de scheiding tussen publiek en acteurs onderuit met de voorstellingen Stockholm (KBC Jongtheaterprijs op Theater Aan Zee #2008) en 19 JUNI. Tina Ameel streeft nu in haar nieuwste project 'In 't Geluk - een speeddate' ongebreideld verder naar een theater dat 'letterlijk' dichtbij komt.

Online ticket (thuis te printen) voorstelling: 8/3 > 20.45 u. -

max. 16 bezoekers per voorstelling

Online ticket (thuis te printen) voorstelling: 8/3 > 22.15 u.

max. 16 bezoekers per voorstelling)


> De voorstelling van 22.15 u. kan GRATIS bijgewoond worden door bezoekers van de film ALPS die    aanvangt om 20.00 u. !
> Reserveer dan - na aankoop van een filmticket - uw gratis zitje, aan de dagkassa of op voorhand via:    belgie@skynet.be ! 
 
 

DATUM:
vr 8 maart 2013

AANVANG:

20.45 u. & 22.15 u.


INKOM: VVK Ticketmatic: EUR 3 (leden BELGIE, 1 ticket per lid)
/ EUR 5

Kassa: EUR 4 (leden BELGIE, 1 ticket per lid) / EUR 6