© Richard Duyck

 

coll
een partyperformance

Regie: Alexander Devriendt
Tekst: Alexander Devriendt & Joeri Smet
Kostuums: Sophie De Somere
Licht & geluid: Timme Afschrift
Spel: Aaron De Keyzer, Karolien De Bleser, Tiemen Van Haver, Braam Verreth, Kurt van Den Driessche, Ragna Aurich, Maria Dafneros, Charlotte De Bruyne, Nathalie Verbeke, Anemone Valcke, Mieke Versyp
Met steun van: Stad Gent, Provincie Oost-Vlaanderen en de Vlaamse Gemeenschap


Geen enkele kleding is verplicht.
Er zullen gratis oordopjes beschikbaar zijn.
U beslist zelf hoeveel u drinkt.
U zal niet weten hoeveel de anderen gedronken hebben. De kans dat u ondergekotst wordt, zal minimaal zijn. Of de aangeboden drugs werken of niet, ligt volledig in uw handen. U zal weten hoe oud u eigenlijk bent. Iemand kussen zal niet dezelfde gevolgen hebben als daarbuiten. U zal altijd weten hoe laat het is. Wij beslissen wanneer het tijd is om naar huis te gaan.

Zowel de theaterkenner als de leek zullen bevangen worden door het plezier en de goesting van de spelers en makers van Ontroerend Goed. Na ‘The Smile Off Your Face’ (kc BELGIE, 2004), ‘Perrotti’s Parrots’ (Open Circuit: Mangod, kc BELGIE 2005), Killusion (kc BELGIE 2005), Keys (kc BELGIE 2006), ‘Hard to Get’ (kc BELGIE 2007) en ‘Intern’ (2008) brengt kunstencentrum BELGIE de gloednieuwe voorstelling ‘Under The Influence’ naar Hasselt. De voorstelling is ‘letterlijk’ een feest, een belevenis zonder weerga die zal plaatshebben in het bijzondere Open Circuit-pand ‘Koloniale Waren’ op de Koningin Astridlaan 85, Hasselt.
In de premièrereeks van ‘Under The Influence’ zijn enkel de steden Gent en Hasselt opgenomen. Er zijn
voor dit seizoen geen extra voorstellingen in Belgenland gepland. Een buitenkans dus voor de gelukkigen die tijdig reserveren, de plaatsen zijn immers beperkt! Ontroerend Goed is een theaterperformancegroep die in zijn eigen creaties een mix maakt van performance elementen en theatrale middelen. Het doel is om samen met het publiek de kracht van het theater te herontdekken.
Of zeg maar: de betekenis en de klassieke context van het theater overhoop te gooien. De individuele
hier-en-nu ervaring staat voorop. De realiteit van het theater wordt nooit ontkend, ligt zelfs vaak aan
de basis van hun voorstellingen, maar andere essentiële ingrediënten als humor (donker, absurd, banaal), verbeelding en reflectie primeren.

http://www.ontroerendgoed.be

 

 
 
 

DATUM: vr 8 & za 9 mei

LOCATIE: Open Circuit - pand ‘Koloniale Waren’ Koningin Astridlaan 85, Hasselt

AANVANG:
20.00 u.

INKOM:
EUR 7 (leden BELGIE) / EUR 9

RESERVATIE GEWENST: belgie@skynet.be of 011/22.41.61