zOmeRzUcHtEn 2013
Hello? How Do You Feel? What Does That Mean...
door
BALLET NAJADE

DE VOORSTELLINGEN ZIJN
> UITVERKOCHT <

Dans & regie:
Inge Delée
Dansers: Ballet Najade
Muziek: Sarah Jaffe, Jun Miyake, Matthew Ryan
switchback
                                                                                                                                               


Hello? How Do You Feel? What Does That Mean ... is de gloednieuwe hedendaagse dansvoorstelling van het Hasseltse Ballet Najade. De vraagstelling uit de titel is de aanzet voor deze zomerse voorstelling die handelt over het verlangen naar de puurheid van het bestaan en de twijfel die dat verlangen in de weg staat. Publiek en dansers worden - zonder hoogdravend te willen zijn en met de nodige humor en ontoering - geconfronteerd met de hedendaagse complexiteit van keuzes en de ongrijpbaarheid van wat ons overkomt.

Met de gevarieerde muzikale canvas van singersongschrijfster Sarah Jaffe (denk Nick Drake met een laagje indierock), componist en trompetspeler Jun Miyake (Pina Bausch, Arto Lindsay, Robert Wilson ...) en de singersongschrijver Matthew Ryan (doorleefde alternatieve country) loodsen choreografe Inge Delée en haar Ballet Najade u speels en stijlvol naar het einde van de zomer.

Het Hasseltse Ballet Najade verzorgt het hele jaar door, voor verschillende leeftijden en niveaus, workshops en cursussen die gaan van klassiek ballet tot moderne dans: een mix van danstechnieken van Limon, Graham, Horton en Cunningham... tot hedendaags en improvisatie. Na '70 Jaar Elvis, 175 jaar België' (2005) en 'zOmeRzUcHtEn' (2009 & 2011) biedt kunstencentrum BELGIE opnieuw een zomers podium aan dit kleurrijk collectief.


 
 
 

DATA:
vr 30 & za 31 aug 2013

AANVANG:
20.00 u & 21.30 u.

INKOM:
Vvk Ticketmatic: EUR 4 (leden BELGIE) / EUR 6

KASSA: EUR 5 (leden BELGIE) / EUR 9