©KULTalrijke exclusieve prijzen te winnen tijdens het programma 'Kunstkaravaan' op Radio Klara in samenwerking met de stad Hasselt, dienst Toerisme en de Hasseltse cultuurhuizen (stedelijke Musea, cultuurcentrum Hasselt, kunstencentrum BELGIE, Muziekodroom...).

STEM AF OP RADIO KLARA !!
KUNSTKARAVAAN - HUIS HOSTE

Op zaterdag 8 december tussen 9u00 en 11u00 stem je best je radio af op Radio Klara ! Erfgoed Vlaanderen plaatst dan in het programma 'Kunstkaravaan' het Huis Hoste nationaal in de kijker. De reportages die radio Klara in deze reeks brengt kaderen in een sensibiliserende opdracht met betrekking tot het Onroerend Erfgoed in Vlaanderen.

MAAK KANS OP ENKELE BEGEERDE PRIJZEN !
Twintig luisteraars kunnen tijdens de uitzending uitzonderlijke prijzen winnen. Centraal voor deze 20 winnaars staat het exclusieve bezoek in de namiddag aan huis Hoste, een vergeten parel van architect Huibrecht Hoste, met koffie en taart !  Aansluitend is er een begeleide architectuurwandeling met vieruurtje in het  stadsmuseum 'Het Stadsmus' en een glaasje jenever in het Jenevermuseum. Vanaf 19u kunnen de winnaars een bezoek brengen aan kunstencentrum BELGIE, met een gratis consumptie naar keuze. Tijdens het vieruurtje worden smaakvolle extra prijzen verloot waaronder :

- twee tickets voor het Koninklijk Ballet van Vlaanderen (4 gevarieerde choreografieën) in het cultuurcentrum Hasselt op zaterdag 8 december;

- twee duotickets voor het concert van het Ijslandse múm op zondag 9 december, georganiseerd door kunstencentrum BELGIE;

- 5 duotickets voor de Breakdown drum'n bass party in Muziekodroom op zaterdag 8 december;

- en tot slot de hoofdvogel vanuit de dienst Toerisme van de stad Hasselt :
een voucher voor een gratis overnachting met ontbijt voor 2 personen in Radison SAS of Holiday Inn, met gratis museumtickets en een duoticket voor een avondactiviteit. Deze voucher zal geldig zijn tot en met maart 2008.


met dank aan 
 
 

DATUM : za 8 december

STEM AF OP: Radio Klara, 'Kunstkaravaan' vanaf 9u00 !