D E   A U D I T I E
                 
Spel & regie: Verona Verbakel
(Ontroerend Goed)
       
    Met dank aan: Alexander Devriendt, Mieke Versyp, Joeri De Smet, David Bauwens,            Karin Staes, deSingel Antwerpen

                                                                 

 

switchback
                                                                                                                                               

DE AUDITIE

Over een lange periode van meer dan 10 jaar kwam Verona Verbakel in contact met casting directors van heinde en verre, om tot deze best-of selectie van audities te komen.

Met amper 15 betekenisvolle objecten tovert Verona een waargebeurd universum tevoorschijn, een verzameling van waargebeurde edities !

“De Auditie” schetst een beeld achter de schermen van het vakmanschap van de acteur. De voorstelling brengt een ode aan de creatieve flexibiliteit van de acteur in het huidige culturele landschap. “De Auditie’ weet mensen te ontroeren in zijn absurditeit en overkill aan castings, zonder het enthousiasme te verliezen.

Voor de theaterliefhebber en de potentieel geconverteerde !


VERONA VERBAKEL

Verona startte aan de theaterateliers van de Kopergietery en speelde er in 2008 mee in de voorstelling “Remember Me”. In 2014 ronde ze Magna cum laude haar acteeropleiding af aan het Vlaams Conservatorium Antwerpen (voormalig Herman Teirlinck-instituut).

Reeds Sinds 2009 treedt ze aan met theatergezelschap Ontroerend Goed, o.a. in de producties "Pubers Bestaan Niet” (in Engelstalige versie bekend als "Once and for all we're gonna tell you who we are so shut up and listen”) en in "Teenage Riot”. Voor de voorstelling “Wijven” / "Sirens" (Kc BELGIE, 2014) van dezelfde compagnie, ontving ze samen met haar collega's "The stage award for acting excellence" voor "Best Ensemble" op het Edinburgh Fringe Festival in 2014.

In 2013 werd Verona finalist van "Fashion One Correspondent Search". In hetzelfde jaar was ze te zien in "De Diepte van het Dal", een voorstelling met Dimitri Leue, Warre Borgmans, Ward Kerremans en Joke Emmers.

Qua filmcarrière vertolkte ze de gasthoofdrol "Maya Meeuws" in Witse, het personage "Marilyn" in het derde en vierde seizoen van "De Zonen van Van As" en recent werd ze gecast in “The Kaiser’s Last Kiss”. Ze heeft zopas de filmopnames achter de rug voor de rol van "Margaret Kelley" in de Hollywood- productie "A Quiet Passion" van Terence Davies. In de nabije toekomst zal Verona te zien zijn in een bijrol in "Cordon 2” (VTM).

Bekijk de foto's Copyright bij gebruik : Kc BELGIE, R. Wertelaers >> Klik Hier <<

 

www.veronaverbakel.com

 

 


 
 
 

DATUM:
za 23 januari 2016

DEUREN:
19.00 u

AANVANG:
20.00 u

INKOM:
Vvk Ticketmatic: EUR 6 (leden BELGIE) / EUR 8

KASSA: EUR 8 (leden BELGIE) / EUR 10