+ VJ RAFAEL

 

TIMETABLE

20u00: open
20u00: DJ SENSU & MIKAJEL (PLAIN)
2100u: live>> SILUR (finalist Limbomania)
22u00: DJ JAN VAN BIESEN (SWITCH-STUBRU)
00u00: DJ MIKAJEL (PLAIN)
01u00: DJ LEKTROLUV (SWITCH-STUBRU)
03U00: DJ SENSU (PLAIN)
04u00: live>> ANDY VAZ (Background/Soundvariation)
06u00: DJ SENSU & MIKAJEL (PLAIN)

*** visuals by VJ RAFAEL (o.a. WARP / FATCAT)

!!BELANGRIJK!!!
Omwille van de enorme belangstelling en de beperkte publieksruimte is het aangeraden tijdig te reserveren!
Mensen met reservaties moeten uiterlijk BINNEN zijn om 22u30 (vanaf 22u00: DJ JAN VAN BIESEN!)
Vanaf dan geldt de regel: VOL IS VOL!
Omwille van de rust van de buurt verzoeken wij ieder die betaald heeft binnen te blijven. Vanaf het moment dat hij/Zij buitengaat is het terug betalen aan de inkom.
 

(RE)MIXED #1 staat voor breaks, electro, grooves, techno, drum ‘n’ bass, minimal en broken beats, , idm en indietronics bij, op, door en naast elkaar. De jaren tachtig gekleurd met een 90’s vibe en de no-nonsense attitude van het nieuwe millenium. Hokjes denken is definitief out. Tijd voor de ultieme mix. (Re)MIXED #1 luidt het nieuwe jaar in met:
 
- DR. LEKTROLUV: 
Vergeet electroclash, Lektroluv staat voor the real thing. De Dr. is steeds paraat voor de wekelijkse Switch zitting, zet stomende elektro-sets neer op elk relevant podium en nog is zijn identiteit een mysterie. Sommigen doen het echt voor de muziek... of is het voor het groene masker?                           
http://www.lektroluv.be
 
- JAN VAN BIESEN:

Stu Bru’s ‘Switch’ bezieler en zwerver met platenkoffer. Zette I Love Techno 2003 op z’n kop met de Switch crew. Komt persoonlijk het vuur aan de BELGIE-lont steken.
http://www.stubru.be
 
- ANDY VAZ:
Düsseldorfs meester van de minimale beats Andy Vaz neemt (RE)MIXED letterlijk. Background Records (Akufen, Deadbeat, Kit Klayton) en de Soundvariation 12” reeks zijn de paradepaardjes van Vaz. De Soundvariation special voor oudejaarsavond is voor deze beats wizzard als grasduinen in zijn eigen getransformeerde digitale achtertuin. De 4/4 beat is een zekerheid de rest volgt...  Mindmusic for dancefloors live gebracht aldus Andy Vaz.
http://www.background-records.de
http://www.soundvariation.de
 
- SENSU:
Van old skool detroit techno over abstract nu-house. Plains dj SENSU focust op uw benenwerk, want oudejaarsavond is een tijd om te feesten en een feest zal het worden mét kwaliteitsbeats. Getekend dj SENSU.
http://www.plain.be
 
- MIKAJEL:
Van abstracte beatscapes at Phutursteppin’s Lounge naar drum ‘n’ bass kleppers en meer op (RE)MIXED #1, Plain dj Mikajel weet waar de drum & de bass te plaatsen.
http://www.plain.be
 
- SILUR:
Koltempleister vervolledigt de plain aanwezigheid op de eerste (RE)MIXED. Niet achter de draaitafels maar wel met een volwaardig band. Silur = Bloedmooie melodieën die overeind   
blijven in een digitale storm. Drum, bas en elektronica om u te dienen. Múm, Mouse on Mars, To Rococo Rot... zijn invloeden maar Silur is vooral Silur! Smaakmaker van dienst.
http://www.koltempleister.studentenweb.org/silur

- VJ RAFAEL:
Deze beeldmanipulator maakte recent visuals voor Duplo Remote (Fatcat), Rawakari (Elf Cut), Something J (Warp), Klute (Metalheadz), Funckarma (Warp), Buscemi...
Onlangs toonde hij zijn kunten op het Cinematics International VJ Festival 2003 in Brussel en verzorgde de visuals bij Buscemi op de laatste Pukkelpop editie.
 
 
 

wo 31 december (oudejaar)

AANVANG: 20u00

INKOM: EUR 10 (leden BELGIE) / EUR 12