(RE)MIXED staat voor breaks, grooves, hiphop, techno, drum'n'bass, minimal & broken beats, idm & indietronics bij, op, door en naast elkaar. De jaren tachtig gekleurd met een 90's vibe en de no-nonsense attitude van het nieuwe millennium. Hokjes denken is definitief out. Tijd voor de ultieme REMIX.mix!
Initiatiefnemer kunstencentrum BELGIE werkte voor deze tweede editie samen met de internationale labels Morr (D) en Beni G (UK); de lokale input wordt aangeleverd via Phuturesteppin' en Jungle Tactics !

 

MIXOLOGISTS
Mixologists (Beni G, dj Go) vormen het Britse antwoord op het Amerikaanse fenomeen dj Craze. Hiphop, drum'n'bass en breakz zijn de hoofdbestanddelen in hun broeierige mixen voor de betere luisteraar. De crew werd reeds bedolven onder meerdere prijzen voor hun dj-kwaliteiten, maar toch zag pas vorig jaar hun eerste cd 'Champion Sounds' het voetlicht.

http://www.mixologists.com

 

 

MAN'SBESTFRIEND (live!)
Politiek, radicaal, ruw, hilarisch... Man'sBestFriend is het allemaal. Als Sole maakte deze eenzaat naam als één van de bezielers van het befaamde hiphop kwaliteitslabel Anticon. Met zijn meer uitgepuurde soloproject Man'sBestFriend vond hij een veilig onderkomen bij het Duitse Morr label, thuishaven van o.a. Lali Puna, Ms. John Soda en Styrofoam. Zijn gevatte raps zijn meer dan eens omschreven als verbale fragmentatiebommen tegen een steeds corrupter wordend Amerika. Man'sBestFriend wordt volgens de pers unaniem bestempeld als "de toekomst van hiphop"!

http://www.anticon.com
http://www.morrmusic.com

BELUISTER MAN'SBESTFRIEND OP KWADRATUUR.BE:
http://www.kwadratuur.be/audio.php?id=101

 

 

WOODROW (B) back2back WONTIME (B)
Voor het betere drum'n'bass geweld zorgen dan weer brothers in arms WoodroW en Wontime, die voor de gelegenheid met meerdere Technics "iets" gaan uithalen. Back2back wel te verstaan, vocaal ondersteund door Phuturesteppin-getrouwe mc Ricky D.

 

 

JUNGLE TACTICS CREW (B):
mrCritical feat. Mc Skum & Joost Stockx
Midleft
Ill Mago Peppe
Skpee & guests

Ondertussen al een gevestigde waarde tot ver buiten de landsgrenzen. Begonnen als grafitti artiesten, wist deze kleurrijke bende al gauw hun beeldend werk te voorzien van passende soundtracks. Resultaat: uiterste swingende hiphop breaks, vette funk, ouwe jazztracks tot pompende drum 'n' bass. Een allegaartje van stijlen en smaken die zeker op hun plaats zijn op deze tweede (RE)MIXED.

http://www.jungletactics.com
------------------------------------------------------------------------

 

 
 
 

DATA za 18 september

AANVANG 20u00


INKOM € 7 (leden BELGIE) / € 9