+ Tango workshop met
SILVINA SCALISI & MARIANO GALEANO

 

MUSA MISTONGA (ARG) & special guest FABIAN TIBALDI:
Fernando Rezk: Bandoneón
Marcela Pedretti: Piano
Fabian Tibaldi: Zang

Het tangoduo Musa Mistonga werd opgericht in november 2000. Fernando Rezk en Marcella Pedretti leerden elkaar kennen tijdens een gezamenlijk concert in Club del Vino in Buenos Aires. Sindsdien treden zij nationaal en internationaal op met hun selectie tango's, milonga's en tangovalses. Vooral Fernando's eigen composities, waaronder 'Lautaro' zijn echte meesterwerkjes. Op hun Europese herfsttournee van dit jaar treden zij op met gastzanger Fabian Tibaldi en worden zij gevolgd door de tangozender Solo Tango die van hun tournee een documentaire zal maken. Fabian Tibaldi, geboren in Argentinië, nam les in piano, zang en musical bij bekende leermeesters in Buenos Aires. Hij nam deel aan talrijke tournees met diverse gezelschappen doorheen Chili, Brazilië en Argentinië. Sedert enkele jaren verblijft hij in België en brengt hij met de Luikse pianist Philippe Preudhomme een repertoire dat vooral bestaat uit tango en Argentijnse folk. Solo Tango is een Argentijnse televisiezender die het verleden, het heden en de toekomst van de Argentijnse Tango zoveel mogelijk probeert vast te leggen. Ter gelegenheid van het optreden van Musa Mistonga in kunstencentrum BELGIE zullen zij opnames maken voor een documentaire over dit razend populaire tangoduo.

Workshop met Silvina Scalisi en Mariano Galeano:
Silvina Scalisi en Mariano Galeano zijn momenteel een van de 'hottest' nieuwe tangokoppels. Ze zijn piepjong, boordevol energie en ze geven ontzettend boeiend les. Dit uiterst charmante paar geeft in maart 2004 verschillende workshops in de Hasseltse Tangoclub Media Luz (www.medialuz.be). Voor dit bijzondere Salón de Tango in kunstencentrum BELGIE geven ze een boeiende workshop 'Tango Fantasia para Avanzados' van 17u00 tot 19u00. Hun demonstratie tijdens het eigenlijke Salón zal sensueel zijn, bij momenten spectaculair maar vooral innig en zwoel. Alle praktische informatie ivm deze workshop en de Salón de Tango vindt u onderaan deze pagina. De intieme tangosfeer tussen de bedrijven door wordt verzekerd door Musicalizador (DJ) El Huracán...

inschrijvingen via:
http://home2.planetinternet.be/switten2/inschrijving.html

Kom je van ver en zoek je een leuk hotel? Dan kunnen we je dit aanbieden op 50 meter van de zaal: hotel IBIS, Thonissenlaan 53 te Hasselt.
Reserveer je kamer op het nummer 0032 11 / 231111.


 
 
 

za 29 november

AANVANG CONCERT:
20u00
TANGO WORKSHOP: van17u00 tot 19u00

INKOM CONCERT: EUR 7 (leden BELGIE en Media Luz) / EUR 9
Reservaties concert via belgie@skynet.be of via 011/22 41 61

WORKSHOP:
deelnameprijs EUR 13
Inschrijvingen workshop via Jo en Brechtje op media.luz@planetinternet.be 0486/487702
of via http://home2.planetinternet.be/switten2/inschrijving.html