MARKED9/4
schilderijen - mixed media - fotografie

JUAN ARDU
DAVID BAEYENS
ERIC CHIAFELE
BART GIJBELS

+ performance
WORM door TUNING PEOPLE
TOONMOMENT: 21.00 u.
VOORSTELLING ‘WORM’: 22.30 u.
INKOM: Gratis!
ga naar 'WORM' pagina


MARKED9/4 is een expo met schilderijen, mixed media en foto’s van de Limburgse beeldende kunstenaars Juan Ardu, David Baeyens, Eric Chiafele en Bart Gijbels. Ze markeren hiermee letterlijk en figuurlijk een gemeenschappelijk beginpunt. De expo is ook een aanduiding voor nieuw werk, waarbij het niet steeds duidelijk is of dat werk klaar is om getoond te worden aan een publiek. Immers, sommige objecten markeren we omdat we er ons later van willen ontdoen.

De 9/4 uit de titel verwijst naar het tijdelijk collectief van de 4 kunstenaars met een gedeelde passie voor eigentijdse kunst, maar ook naar een eerste datum van samenkomst en evenzeer naar een manier om een score te noteren. MARKED9/4 is dan ook een dubbelzinnige expo waarbij verwachtingen en verwarring elkaar spontaan weten te kruisen.

Juan Ardu, David Baeyens, Eric Chiafele, Bart Gijbels vonden een gemeenschappelijke interesse in eigentijdse kunst op Meylandt, de Gemeentelijke Academie voor Beeldende Kunsten van Heusden-Zolder. Herenigd na een eerder toevallige ontmoeting krijgt de expo MARKED9/4 nu een tastbare vorm die u vanaf za 6 februari kan ondergaan. Een muzikale markering wordt na de receptie voorzien door dj Aldo en dj Cusin Quique & The Chocos.

mark
1. line, scratch, cut, stain, etc that spoils the appearance of something
2. noticeable spot on the body
3. natural sign or indicator (of quality, character, intelligence)
4. figure, design, line, etc. made as a sign or indicator
5. unit for measuring quality or result
6. something aimed at, target

marked
1. clear, readily seen


 
 
 

DATA: za 6 februari (vernissage + partyr

AANVANG:
19u00

INKOM:
GRATIS

De expo Marked 9/4 loopt tot en met za 27 feb en is toegankelijk op vr & za vanaf 19.00 u.
Opgelet voor parallelle activiteiten met inkom!