+
MARKED9/4
schilderijen - mixed media - fotografie
JUAN ARDU - DAVID BAEYENS - ERIC CHIAFELE - BART GIJBELS
op 6 februari (vernissage + party)
AANVANG: 19.00 u.
INKOM: GRATIS!
De expo Marked 9/4 loopt tot en met za 27 feb en is toegankelijk op vr & za vanaf 19.00 u.
Opgelet voor parallelle activiteiten met inkom !

ga naar de expo pagina

 

 

 

 

 

 WORM
door TUNNING PEOPLE

Concept: Wannes Deneer
Uitvoering: Wannes Deneer, Jochem Baelus
Coaching & Regie: Jef Van gestel
Coaching: Peter Vandemeulebroecke
Decoruitvoering: Kristof Morel

Een project van 2fabrieken i.s.m. Villanella en kc nOna
In het kader van Greyzone, op uitnodiging van BolwerK - http://www.ooooo.be/greyzone

WORM is een elektronisch concert, een bewegend instrument, een doelloos transportmiddel voor klank, een geluidsfabriek, een lawaaierige microkosmos, een poème électronique, een stille tunnel, een uit de hand gelopen hobbyschuurtje, een muzikale associatiestorm.

WORM is een installatie en het medium is muziektheater. Het publiek bevindt zich in een ruimte en moet zich voortdurend verhouden tot die ruimte en tot de bewegende worm. Net zoals een worm zijn omgeving opslokt en verteert, zo pakt Tuning People gulzig geluiden en verwerkt en misbruikt deze.

2fabrieken werd opgericht om mensen uit verschillende disciplines te laten samenwerken aan artistieke projecten. De eerste producten van deze samenwerking zijn de performances van Tuning People, waarbij geluid steeds een belangrijke rol speelt. De samenstelling van de groep verandert bij elk project. Tuning People maakt geluidstheater. Elke voorstelling of performance vertrekt vanuit een onderzoek naar geluid. Niets meer, niets minder. Gevonden en gezochte materialen bricoleert het collectief tot nieuwe instrumenten, kleine geluidsfabriekjes. Tuning People kneedt het geluidsonderzoek voortdurend tot nieuwe vormen en legde zo een opgemerkt traject af waarvan WORM, na TP#1 en Madame Fataal een nieuwe weerslag is.

http://www.tuningpeople.be

 

 
 
 

DATUM: za 6 februari 2010

TOONMOMENT 21.00 u.

VOORSTELLING 22.30 u.

INKOM: GRATIS