Een performance van en met Jelle Van Rossem en Sven Verkissen.

Aanvang 21u30 !!!
.faith & 3 wishes is het tweede deel van ".a pretty awful trilogy" die Le Bjarne Riss Ensemble dit seizoen presenteert.

Uitgangspunt voor dit tweede deel is de menselijke neiging nooit tevreden te zijn met wat we hebben of kunnen krijgen. En daarmee gepaard gaand, de pijnlijke vaststelling dat het nu ondertussen zo stillekes aan te laat is geworden om al onze kinderdromen nog waar te kunnen maken. De kans dat we Johnny Depp, Kurt Cobain of Tom Boonen zullen worden is allang verkeken. Waar is het ooit zo mis gelopen?

En is het dit dan wat we het lot noemen? En liefste, geef me alstublieft nog drie wensen.

.Faith & 3 wishes is een performance over mislukken, oplichten en gefrustreerd verlangen. Over winnaars, anti-helden en coverbands. Over herinneringen: aangetast, gekleurd of misschien gewist. Over ex-lieven, toekomstige lieven en gecamoufleerde liefdesbrieven. En waarschijnlijk over poppenkast. Veel te veel poppenkast.

Le Bjarne Riss Ensemble staat voor rock ’n roll-theater waarin de grenzen van theater, installatie, performance, popmuziek en video naadloos in elkaar overvloeien. Het is een intiem, ontroerend, poëtisch en vooral schoon theater dat ze presenteren. Een theater dat zoals de betere gezelschapspelen een publiek van zeven tot zevenenzeventig jaar moeiteloos weet te boeien. Le Bjarne Riss stond reeds op de BELGIE-planken met de marathon voorstelling ‘And Have a Safe Trip Dear’ (2002), de monoloog ‘.lamento’ (2005), ".wherever is fine" (een voorstelling gebaseerd op tekstmateriaal van Angelo Perrotti tijdens Open Circuit MANGOD 2005) en recent het eerste deel van de .Pretty Awful Trilogy ".Little Anthony (Lost Again)".
Sven Verkissen, fotograaf van opleiding, kwam in 2002 via een stage bij de Berlijnse choreografe en performer Eva Meyer-Keller bij de podiumkunsten terecht.

 
 
 

DATUM:
vr 3 februari
AANVANG: 21u30!!!

INKOM: EUR 7
(leden BELGIE) /
EUR 9

RESERVATIE
GEWENST!