'LIEF 2' is de tweede editie van een veelzijdig literair evenement, georganiseerd door de Stad Hasselt in samenwerking met kunstencentrum BELGIE. Geïnspireerd op de frivole maar tegelijk bedenkelijke symboliek van Valentijn, belooft 'Lief 2' wederom een bruisend weekend te worden. Op het programma staan onder andere: een poezie-schrijverswedstrijd, poetry slam, open mic, emcees, deejays, een live cd-voorstelling en last but not least: Simon Vinkenoog !

Programma vrijdag 17 februari, 19u00


POEZIEWEDSTRIJD:
Iedereen die zich actief bezighoudt met literatuur en poëzie kan deelnemen aan deze gedichtenwedstrijd en zijn werk laten beoordelen door een vakjury. Alle info alsook het reglement voor deelname zijn te vinden onder http://www.inenuithasselt.be

OPENING SCHRIJVERSMUUR
Plechtige opening van de schrijversmuur waarop alle ingezonden gedichten, ook degene die niet werden voorgedragen, te bezichtigen zullen zijn.

OPEN MIC
Het kleine broertje van een mc battle en het verre neefje van de poetry slam: een 'vrij podium'-sessie waar mc's hun lyrics en rhymes uittesten op een publiek, al improviserend interactie aangaan met elkaar en hierbij trachten in de groove van de dj te blijven.

AN INTRODUCTION TO BEATS, RHYMES & CUTS
Mc´s: Doc & Wolfface
Dj´s : Skpee, Midleft & Mr Critical


Het kruim van de Limburgse hiphopscene op één podium: Mc´s Doc & Wolfface + dj´s Skpee, Midleft & Mr Critical brengen beats, rhymes & cuts. Van rauwe funk over hiphop tot avontuurlijke cuts en eigen producties.
http://www.jungletactics.com
http://www.wolfface.be


 

 

 

 

 

 


>> Programma zaterdag 18 februari, 20u00


 
 
 

DATA: vr 17 februari


AANVANG: 19u00

INKOM: GRATIS!