Regie: Sophie De Somere & Joeri Smet
Spel: Noëmi Schlosser, Aurèlie Lannoy, Roel Verhavert, Elke Thijs, Bob Stoop

The smile off your face is een parcours als een spookhuis ! Een performance die resoluut voor een andere kijkervaring kiest. Eigenlijk gaat het niet om kijken, het gaat om ervaren. Er is geen podium. Er is geen publiek, geen vaste plek in het licht waar acteurs spelen. In feite weet u niet waar u bent. U vermoedt iets. U stelt zich iets voor. Alles gebeurt in uw hoofd, en toch niet. U bent in een darkroom. Er zijn nog mensen. Die willen dingen van u. Of niet. Soms bent u alleen. Dat weten we. We zorgen voor u.

Ontroerend Goedis een theaterperformancegroep die in zijn eigen creaties een mix maakt van performance elementen en theatrale middelen. Het doel is om samen met het publiek de kracht van het theater te herontdekken. Of zeg maar : de betekenis en de klassieke context van het theater overhoop te gooien. De individuele hier-en-nu ervaring staat voorop. De realiteit van het theater wordt nooit ontkend, ligt zelfs vaak aan de basis van hun voorstellingen, maar andere essentiële ingrediënten als humor (donker, absurd, banaal), verbeelding en reflectie primeren. Zowel de theaterkenner als de leek zullen bevangen worden door het plezier en de goesting van spelers en makers. In The smile off your face is theater geen schouwen maar een ondergaan, een unieke beleving. Laat je verrassen. Laat het gebeuren...

www.ontroerendgoed.be

Dit theaterparcours duurt een 25-tal minuten per persoon; op dezelfde avond krijg je de concert performance 'Wassermonde' door Peter Jacquemyn / Gunda Gottschalk / Sigrid Tanghe.

 
 
 

DATUM: za 11 december
AANVANG : tussen 19.00u en 23.00u

INKOM: EUR 7
(leden BELGIE) /
EUR 9

RESERVATIE EN INFO TIMING tel. 011/22.41.61 of belgie@skynet.be